DOBOZGYÁRTÁS VÁLTOZÓ IGÉNYEKRE – BOX ON DEMAND

Gépek a csomagolódobozgyártás folyamatához.

_

Cégünk a dobozgyártás folyamatához is kínál egyszerűen kezelhető, termelékeny, automata gépeket: a dobozanyag kasírozásához, nyomtatásához és a kész dobozok kivágásához, valamint összeállításához is. Ezek a CE tanúsítvánnyal is rendelkező gyártóberendezések költséghatékony és kreatív lehetőséget kínálnak a megfelelő csomagolóanyag megalkotásához.

Duplafalú dobozokat készítő berendezéseink exkluzív csomagolások előállítására képesek olyan termékek számára, amelyek már a dobozukkal jelzik a bennük rejlő értéket.

A Kasírozógép előnye az egyszerű működés. Az alapanyag behelyezését követően a gép automatikusan elvégzi a szükséges beállításokat. A fotoelektromos érzékelők, a behelyezett alapanyag pontos pozicionálása és ellenőrzése hozzájárulnak a gyors, egyenletes gyártáshoz.

A nyomtatáshoz többféle GreenTec nagysebességű digitális hullámkartonnyomtatót ajánlunk, utókezeléshez lakkozó berendezést.

A dobozgyártó berendezések pedig a legkorszerűbb integrált gyártósorok, amelyek megoldást kínálnak a hullámkarton dobozok rövid- és hosszútávú sorozatgyártási folyamataira. Könnyű kezelés, versenyképes ár, környezetbarát csúcstechnológia – ezek mind a BM2508 sorozat berendezései mellett szólnak.