WONDERJET

Gépek a csomagolódobozgyártás folyamatához

_

A WonderJet hullámkarton-nyomtató berendezés tökéletes megoldás kis- és közepes példányszámú nyomdai munkálatokhoz.

Költség- és időhatékony: hagyományos nyomtatórendszerek esetében szitát vagy flexot kell készíteni a nyomáshoz, ami időt és pénzt igényel, de a WonderJet környezetbarát hullámkarton-nyomtatási rendszernek ilyen eszközökre nincs szüksége. Az új hullámkarton-nyomtató digitális, tintasugaras nyomtatási technológiával dolgozik, formakészítési- és beigazítási idő nélkül, azonnal.

Környezetbarát: a hagyományos nyomtatórendszereknél szitanyomáskor nagy mennyiségű szennyvíz és hulladék keletkezik. Ez a probléma elkerülhető a WonderJet környezetbarát rendszerrel, amely egy, elvében az asztali nyomtatókéhoz hasonló, 4 tartályból álló színes tintasugaras hullámkarton-nyomtatási technológiát alkalmaz.

Alacsony munkaerő-igény: a hagyományos nyomdai rendszernél a nyomtatási folyamat nehézkes, időigényes, így csökken a termelés hatékonysága. A WonderJet környezetbarát nyomtatórendszerrel minden munkafolyamat digitálisan történik. Egyszerű használat, azonnali átállás, egyedi igény szerinti nyomtatás, ami sok időt és erőforrást takarít meg, nagy termelési hatékonyság mellett.

WD250-8A és WD250-16A EPSON DX5 nyomtatófejjel

SPECIFIKÁCIÓ:

_