ELEKTRONIKA

Csúcsminőségű elektronikai termékekhez illő belső csomagolást gyártó gépek

_

Csúcsminőségű elektronikai termékekhez hozzáillő csomagolás dukál! Ebben segítenek ezek a gépek, amelyek nagy sűrűségű és sima felületű, a termékek minden oldalához tökéletesen illeszkedő cellulózformákat gyártanak. Használatuk kifejezetten hatékony lehet kiváló minőségű elektronikai termékek, hordozható intelligens eszközök dobozának készítéséhez, illetve edények, evőeszközök, étkészletek csomagolásának gyártásához.

A formázás, szárítás és melegpréselés folyamatai automatikusak a Csúcskategóriás Ipari Csomagolás Gyártósorokban. Ezek a berendezések egytől egyig ideális megoldást jelenthetnek azoknak az ügyfeleknek, akiknek fontos az alacsony munkaerőköltség, és akiknek kisebb terület áll rendelkezésre a csomagolóanyagok gyártásához.

A CSÚCSKATEGÓRIÁS IPARI CSOMAGOLÁS GYÁRTÓSORÁNAK
MUNKAFOLYAMATA:

A dolgozók újrahasznosított nyersanyagot helyeznek a pépesítőrendszerbe, majd az így feldolgozott alapanyag a Teljesen Automata Forgógép péptartályába kerül. Ebben a csomagolóanyag-gyártó berendezésben a formázás, a szárítás és a melegpréselés is automatikusan megy végbe, az elektronikai vagy egyéb termékek így gyorsan csomagolásra késszé válnak.

A termékek adottságaitól függően vágógépre is szükség lehet, például a mobiltelefonok vagy digitális fényképezőgépek egyedi csomagolásánál. A vágógép opcionális berendezés, amelynek működtetéséhez emberi munkaerő kell.

A CSÚCSKATEGÓRIÁS IPARI CSOMAGOLÁS GYÁRTÓSOR
LEGFONTOSABB JELLEMZŐI A KÖVETKEZŐK:

  • Nagyfokú automatizáltság: emberi beavatkozást csak az alapanyagok hozzáadása és a kész termékek csomagolása igényel. Az egyéb termelési folyamatok során nincs szükség munkaerőre. Egy kezelő ráadásul egyszerre több csomagolásgyártó berendezést is képes működtetni, így kicsi az emberi munkaerő és a munkaintenzitás igénye.
  • Alacsony helyigény: a környezetbarát ipari csomagolások akár egy kis területen is hatékonyan elkészíthetők.
  • Méltó a csúcsminőségű termékekhez: ezek a környezetbarát technológiát alkalmazó gyártósorok olyan időtálló, praktikus és esztétikus cellulózformákat gyártanak, amelyek az elektronikai termékek vagy épp evőeszközök minden felületéhez igazodnak.

A Csúcskategóriás Ipari Csomagolás Gyártósorok típusai (FP1000, FP2000, FP3000, FP4000 és FP6000) egymástól kapacitásban és a formázási módszerekben különböznek.
Az ügyfelek a fent említett gyártósorokból a termékigényeik vagy akár a tényleges beruházási tervek alapján választhatják ki a számukra legmegfelelőbb berendezést.