DEBAO 1250S

Nagy sebességű, intelligens papírtál készítő berendezés 

_

Stabilitás

  • Hosszirányú tengelyű hajtómű. Ez a kialakítás optimalizálja a papírtálkészítő gép belső elrendezését, biztosítja a precíziós pontosságot a különböző papírtálak gyártása során
  • Dobozszerkezet és olajpermetkenési rendszer, csökkenti a károsodásokat és hatékonyan hűt, segítve a papírtálgyártó gép gyors futását. A doboz szerkezetének, valamint az alsó és felső szigetelésnek köszönhetően – mivel a papírpor és a hulladék nem esik be a szerkezetbe – évente csak két olajcsere szükséges. Ez megkönnyíti a papírtálkészítő berendezés karbantartását és megtakaríthatja az olajköltségeket.

Intelligens

PLC vezérlőrendszer és érintőképernyő érzékelőkkel. Szervós papíradagoló a hulladék csökkentése érdekében. Bármely meghibásodás esetén a papírtálgyártó gép automatikusan leáll és a képernyőn megjelenik a hibaüzenet az egyszerű ellenőrzés érdekében.PID hőmérséklet-szabályozó rendszer a fűtéshez, valamint a képernyőn is beállíthatja a hőmérsékletet. A hőmérséklet-szabályozás nem manuális, így nincs eltérés.

Választható detektorral. Kétlépcsős CCD-kamerarendszer a csésze minőségének ellenőrzésére, beleértve a felső és az alsó peremet.
Amennyiben a csészében szennyeződések találhatók, az érzékelő megtalálja és külön csővel a selejtes dobozba továbbítja a hibás csészét, így garantálva a kifogástalan minőséget a papírtálgyártás során.

A papírtálkészítő berendezés meghatározott időközönként (napi/havi/éves rendszerességgel) összesíti a termelési adatokat a képernyőn.

Két eljárás a perem készítéséhez – az első göndörítéshez a belső, táguló-forgó öntést alkalmazzuk a papírformázási intenzitás javítása érdekében. A második göndörítési eljárásban hőbeállítást kell használni, amely nagyon szépen göndörödő peremet eredményez és megtartja a méret stabilitását.

Kiváló minőségű anyagok – feszítő alsó papírvágó, öntőforma anyaga Cr12Mov ötvözet. A papírtálkészítő gép által használt csészeforma a repülőgépgyártásból is ismert fajtájú alumínium. Minden anyag nagyon kemény és ellenáll a súrlódásnak

Gépillesztési követelmények:

SPECIFIKÁCIÓ

Modell

DEBAO 1250S

sebesség

90-120 db/perc

papír tipusa

200-330  g/m2 ±20 gr

tál mérettartomány

(D1) Φ100-145 mm, (H) 50-110 mm;
(D2) Φ80-115 mm (H) 5-10 mm

áramellátás

3 fázis 380 V 50 Hz

energiafelhasználás

31 kW

levegőigény

0,6-0,8 MPa, 0,6 m3/perc

tömeg

3300 kg