Folytassa jobban, folytassa velünk!

_

Most, hogy beléptünk a gazdaság újraindításának fázisába, egyre többen figyelmeztetnek: fontos, hogy ne ugyanazt és ne ugyanúgy csináljuk, mint a vírushelyzet előtt! Különösen igaz ez a környezetterhelésre, amelynek mértékét – gőzerővel startoló termelés ide vagy oda – muszáj csökkenteni. A zöld technológiaváltás persze nem olyan egyszerű – éppen ezért a korszerű gépek mellett jól jön egy olyan partner is, akire mindenben lehet számítani.

Számos világsztár csatlakozott a Ne térjünk vissza a „normális”-hoz nevű nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek aláírói közt idehaza is rengeteg elismert színészt, zenészt és tudóst találunk. Az ötletgazdák azt szeretnék, ha a koronavírus-válság után mindenki megtenne minden tőle telhetőt egy tudatosan környezetkímélő világ megteremtéséért.

A fenti felhívás célcsoportját a hétköznapi emberek jelentik, azonban szintén kulcsfontosságú, hogy döntéshozók, valamint a gazdasági élet szereplői is megtegyék a szükséges lépéseket. A brit Cambridge Econometrics kutató-tanácsadó intézet friss elemzése például megállapítja, a 2008-as gazdasági válság után elmaradt a „zöld fordulat”, ezt a hibát pedig nem szabad újra elkövetni.

A szakértők szerint ugyanis a fenntarthatóság, a kevésbé szennyező technológiák térnyerése nemcsak ökológiai érdek, hanem a zöld gazdaság válságállóbb is a jelenleginél. A tanulmány szerzői hozzáteszik, jelen helyzetben fontos, hogy a rövid távú célok (a gazdaság mielőbbi talpra állítása) ne kerüljenek összeütközésbe a hosszú távúakkal (fenntarthatóság, tisztább termelés).

Utóbbi ellentét nemrég Magyarországon is nyilvánvalóvá vált, a kormány ugyanis a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva az eredetileg tervezett 2021. január 1-ről 2021. július 1-re halasztotta az egyszer használatos műanyagok betiltását. A dátum ezzel együtt is elég közel van ahhoz, hogy a lépéskényszerbe kerülő vállalatok már most elkezdjék a felkészülést az alternatívák gyártására.

A keresést pedig Hesse Pack gyártósoraink közt érdemes kezdeni, amelyekkel környezetbarát módon állíthatóak elő olyan csomagolóanyagok és eszközök, amelyek a szigorodó szabályozásnak is megfelelnek.

Berendezéseink segítségével a nagy környezetterhelésű habosított műanyagokat a kiváló tulajdonságokkal rendelkező, hulladékpapírből készülő pulp termékekkel lehet helyettesíteni. Mindez jó pár szektor számára kínál kedvező csomagolási alternatívát az élelmiszeripartól az elektronikáig.

Gépeinknek köszönhetően a dobozgyártás valamennyi folyamata is forradalmasítható, de cégünk a mostanában szintén jelentős felfutásban lévő étkezési dobozok, poharak vagy épp papírzacskók terén is kínál optimális, jövőálló megoldást.

A gyártósorokról honlapunk Termékeink menüpontja alatt tudhatnak meg minden szükséges információt.

A fenntartható, hatékony és jövedelmező pályára történő állásnak ugyanakkor a megfelelő berendezések kiválasztása csak az első lépése – a folyamat többi velejárója pedig sokakat elbizonytalaníthat az azonnali döntésekben.

Éppen ezért fontos, hogy a Hesse Trade szakértelmére folyamatosan támaszkodhatnak a szükségszerű – de egyúttal előnyös – technológiaváltás során. Cégünk a csúcsminőségű gépek értékesítésén túl a teljes logisztikáról is gondoskodik, pénzügyi biztonságot vállalva az eszközök működésére. Szolgáltatásunk a beüzemelésre és a folyamatos támogatásra is kiterjed, gyorsan reagáló szervizcsapatunknak és alkatrészkészleteinknek köszönhetően pedig a termelés zökkenőmentessége is garantált.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal!