IPARI CSOMAGOLÁS

Belső, formázott, Pulp alapanyagú csomagolást gyártó gépsorok.

_

Az ipari csomagoláshoz használt, pépformázott, vagy más néven pulp termékek anyagminősége leginkább a tojástálcához hasonlatos, bár anyaguk annál merevebb. A legtöbb gyártónál ezek a környezetbarát, remek fizikai tulajdonságú csomagolóeszközök váltották ki a le nem bomló, magas környezetterhelésű polisztirol formákat és tartják stabilan az eszközt a kartondoboz csomagoláson belül.

A tojáskarton, gyümölcstálca típusú termékek – és ide tartozik az ipari csomagolás is – pépformázáshoz használt fő alapanyaga a hulladékpapír, amely olcsó és gazdagon, szinte korlátlanul rendelkezésre áll. Ez a hulladékfelhasználás egy viszonylag új módja, amely gyakorlatilag teljesen kiválthatja a polisztirol csomagolóanyagok használatát. Az előállítás során használt víz újra felhasználható, szennyvíz vagy szennyezett levegő nem keletkezik.

A pépformázott termékek újrahasznosíthatók, felhasználás után a természetben szerves anyaggá komposztálhatók, mint a szokásos papírok. Teljesen környezetbarát anyag.

Berendezéseink segítségével az ipari csomagolások terén is van lehetőség az egyszer használatos műanyagokat helyettesítő, környezetbarát alternatívák gyártására. Viszont ahány különböző vállalkozás, annyiféle megrendelői igény, ennek megfelelően különböző csomagolóanyag gyártósorokat kínálunk, amelyek képesek a speciális igényeket is kielégíteni.

Vevőink félautomata és teljesen automatikus berendezéseket is választhatnak a környezetbarát ipari csomagolások gyártásához.