Minden, amit tudni lehet a Pulp-ról

_

Bizonyára sokaknak ismeretlen a pulp kifejezés, ezért az alábbi írásunkban szeretnénk bemutatni ezt az újfajta, környezetbarát alapanyagot, amely rendkívül széles körben alkalmas csomagolóanyagok gyártására.

A pulp kifejezés angolul pépet jelent, így az már kikövetkeztethető, hogy valamilyen pépesítő megoldással dolgozik a gyártósor. Környezetbaráttá attól válik, hogy az alapanyagot újrahasznosított hulladékpapír adja, ráadásul a kész terméket is újra fel lehet használni, miután az a hulladékok közé került. Az előállítás során a szükséges víz is újra felhasználható, így nincs károsanyag-kibocsátás a gyártás során – ettől is környezetbarát.

A papírpép/pulp-csomagolás előnyei:

  • Környezetbarát alapanyag, gyártási folyamat és végtermék.
  • Egyediség: olyan csomagolást gyárthat, amilyenre Önnek vagy partnerének szüksége van.
  • Költséghatékonyság: a papírpépből készült csomagolóanyagok előállítási költsége jóval alacsonyabb a műanyag alapú EPS-csomagolásnál.
  • Maximális védelmet nyújt: törékeny termékek csomagolására is alkalmas, mivel minden külső behatástól megvédi azokat.
  • Nagy kapacitás: évente akár 800 tonna hulladékpapírt is felhasználhat környezetbarát csomagolóanyagok gyártására.
  • Könnyű csomagolás: a papírpépből készült csomagolóanyagok könnyűek, nem igényel nagy teherbírást a szállításuk, így még hatékonyabban tudja kiszolgálni ügyfeleit.

Aki egy zöld és jól jövedelmező megoldást keres a csomagolóanyagok gyártására, annak kiváló alternatívát nyújthat a pulp-gép. Ezen kívül széles körű megoldást kínál sokféle termék csomagolásának előállítására, hiszen a gyártás egyedi igények szerint is alakítható, legyen szó papírpoharakról, papírtányérokról, papírdobozokról vagy épp tojástálcákról. Ezen kívül számos másféle csomagolóanyag is elkészíthető vele, és mivel tökéletesen megvédi a termékeket a külső behatásoktól, így akár elektronikai eszközökhöz is ideális.
A folyamatosan változó gazdasági életben egyre inkább előtérbe kerülnek az újrahasznosítható csomagolóanyagok. Ráadásul 2021-től Magyarországon betiltják a műanyag csomagolóeszközök és -anyagok használatát, így egy pulp-gép kiváló lehetőség lehet a környezetbarát alternatívák megalkotására és legyártására, amit a Hesse Trade-től be is szerezhet.
Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!