Öt ok, amiért érdemes minket választani

_

A csomagolóiparban kirajzolódó trendek – beleértve a szigorodó szabályozást – elkerülhetetlenné teszik a technológiaváltást az ágazat szereplőinél. Összegyűjtöttük, milyen érvek szólnak amellett, hogy ebben a legjobb partner a Hesse Trade Kft., és hogy miért Hesse Pack termékcsaládunk berendezései jelentik most a legjobb döntést!

  1. Tartson lépést a változással! Szerencsére egyre inkább a múlté, hogy technológiai kényszerből rengeteget elő kell állítani egy-egy termékből (nem ritkán feleslegesen), ami hatalmas tárolókapacitást emészt fel, nem mellesleg jelentős hulladéktermeléssel jár. Ennek helyét egyre inkább a lokálisan, kis szériában is legyártható termékek veszik át. Gépeink segítségével pontosan annyi csomagolóanyagot, eszközt lehet készíteni, amennyire szükség van, majd rugalmasan át lehet állni egy másik típusra. A házon belül megoldandó, változatos termelés érdekében cégünk az előkészítő gépeket és a megfelelő gyártószerszámokat is kész ügyfeleink rendelkezésére bocsájtani.
  2. Megtaláltuk a legjobbat! Több éves munkánk fekszik abban, hogy a világ legkorszerűbb gyártósorait tanulmányozva elhozzuk a magyar piacra azokat a gépeket, amelyek a minőség terén minden igényt kielégítenek, miközben az áruk is kedvező. Akár 24 órás termelést is lehetővé tevő berendezéseinket ráadásul a kimagasló ár-érték arány mellett ergonomikus kialakítás, valamint igényes design jellemzi.
  3. Mindenben számíthat ránk! A piacon elérhető legjobb gépek is csak akkor érnek igazán sokat, ha biztos háttértámogatás társul melléjük. A közvetlen külföldi rendelés esetén ez nem mindig biztosított, szakmai importőrként azonban mi rendelkezünk azokkal a kapcsolatokkal, „bejáratott útvonalakkal”, amelyre a felhasználók támaszkodhatnak. A termelés folyamatosságáról gyorsan reagáló szervizszolgáltatásunk mellett raktárkészleten tartott fogyó, kopó alkatrészekkel is gondoskodunk.
  4. Egyre több kell belőlük! Annak, aki valamelyik Hesse Pack gépre vált, nem kell tartania attól, hogy az általa előállított termékekre nem lesz kereslet, sőt. A környezetbarát, papíralapú csomagolóanyagok iránti igény már most is felfutóban van, és ez várhatóan csak fokozódni fog az egyszer használatos műanyagok küszöbön álló tilalmával. A minap Gulyás Gergely kancelláriaminiszter is megerősítette, a kormány ezirányú szándéka nem változott – az uniós előírások miatt nem is változhatott. Ez pedig azt jelenti, hogy a közeljövőben egyre többeknek kell gyártósorainkhoz hasonló, energiatakarékos, újrahasznosítást lehetővé tevő gépekre alapozni a termelést.
  5. Még támogatják is! Napokon belül indul az az 50 milliárd forintos keretösszegű pályázat, amelyen mikro-, kis- és középvállalkozások juthatnak akár vissza nem térítendő, a beruházásuk 70%-át fedező támogatáshoz. A kormányzat az összegeket elsősorban a magyar tulajdonú cégek high-tech-ké, energiahatékonnyá és zölddé válására szánja – azaz pont arra, amit gyártósoraink biztosítanak. A pályázat részleteinek ismeretében most legfőképpen ezeket a Hesse Pack-gépeket ajánljuk figyelmükbe:

WonderJet – a hullámkarton-nyomtatás forradalma:
https://hessepack.com/box-on-demand/wonderjet-2/

Aopack – dobozkészítő gép a változó igényekre:
https://hessepack.com/box-on-demand/bm-2508-dobozkeszito-gep/

Papírzacskó-készítő gépek – a legjobb csomag a piacon:
https://hessepack.com/pohar-etkezesi-doboz-papirzacsko/papirzacsko/

Étkezési dobozokat gyártó berendezések – akár egyszerre két termék előállítására:
https://hessepack.com/pohar-etkezesi-doboz-papirzacsko/etkezesi-doboz/doboz/

Pohárkészítő gépek – az eszpresszós csészétől a „csirkeszárnyas bödönig” minden:
https://hessepack.com/pohar-etkezesi-doboz-papirzacsko/pohar/.