RZFD-190

Automata, nagysebességű, szögletes aljú papírzacskó-készítő gép

_

A papírzacskó-készítő gépek bonyolult elektronikai és mechanikai arzenált vonultatnak fel, hogy a kész termék, a látszólag egyszerű papírzacskó kifogástalan minőségű és méretpontos legyen.

A görgős adagolású, szögletes aljú papírzacskókat készítő gép a gyártáshoz alapanyagként üres vagy előnyomott papírtekercset használ. A kezelés szempontjából egyszerű gyártási folyamat magában foglalja az összes hajtogatási, ragasztási lépést, követi a nyomtatást, kialakítja a zacskó alját és a folyamat végén a kívánt csoportosításban összegyűjti a kész termékeket.
Kényelmes, hatékony, stabil működésű eszköz, amely számos különféle környezetbarát papírzacskó (például szendvics- és péksüteményes tasakok, kenyérzsákok, szárított gyümölcsös zsákok) gyártására alkalmas. Az elkészült eszközök széles méretskálán mozoghatnak, ahogy a felhasznált papír vastagsága is, hiszen néhány aprósüteménynek kisebb, vékonyabb papírzacskó is elég, mint egy kilós kenyérnek. Ugyanígy változik a legyártott mennyiség is. A minimum teljesítmény percenként 30 darab, ami felmehet akár 200 db/perc tempóra is, ha arra van szükség. Mint minden egyéb beállítást, a gép ezt is automatikusan végzi, a vezérlőtáblán bevitt utasítások alapján.

A papírzacskó-készítő gép egyik meghatározó tulajdonsága, hogy a lehető legjobb nemzetközi beszállítók alkatrészeit, komponenseit használja.

Főbb jellemzői:
*1. Francia gyártmányú, Schneider érintőképernyős vezérlés a könnyű kezelés érdekében.
*2. Német gyártmányú, optikai szálas REXROTH PC Control biztosítja a gyors és stabil működést.
*3. Német gyártmányú, REXROTH szervomotor és SICK fotoelektromos címkekövetés: a papírzsák nyomtatott mintájának pontos nyomon követése, a színes címke automatikus igazítása.
*4. Motoros alapanyag-letekercselő, automata feszültség ellenőrzővel.
*5. Olasz, SELECTRA márkájú EPC letekercselő biztosítja a lerövidített beállítási időt.

SPECIFIKÁCIÓ

_