RZJD – G350J

Nagysebességű, teljesen automata, hajtott talpú papírzacskó-gyártó gépsor, fóliaberagasztó egységgel

_

RZJD-G350J egy teljesen automata, hajtott talpú papírzacskókat gyártó gépsor, fóliaberagasztó egységgel, mely különféle tekercses papírokból képes papírzacskókat gyártani. A zacskógyártógép által felhasznált alapanyag lehet normál papír, hullámpapír, mázolt és mázolatlan papírok, nyomtatott grafikával vagy anélkül. A papírzacskó-gyártó gépsor a teljes technológiai folyamatot képes elvégezni: alapanyagok perforálása, felező hajtás, nyomatellenőrzés, hosszanti ragasztás, talpformázás és -ragasztás, valamint a kirakás, választott egységcsomagokban.
A papírzacskó-gyártó gépsor egy egyszerűen kezelhető berendezés, amely kiválóan alkalmas a legkülönfélébb papírzacskók, tasakok gyártására. Ideális berendezés telipapír zacskók, fóliabetétes zacskók, pékárus zacskók, gyorséttermes zacskók, és más, helyszíni csomagolást szolgáló tasakok gyártására a csavarboltoktól az írószerboltokig.

A papírzacskó-gyártó gépsor főbb elemei a legismertebb európai részegység-gyártóktól származnak:
*1. Német gyártmányú, LENZE márkájú számítógép érintő kijelzővel, a minél egyszerűbb kezelhetőség és gyártási folyamat nyomon követése érdekében.
*2. Német gyártmányú, LENZE optikai szenzorok, melyek nagy sebesség esetén is stabillá teszik a termelést.
*3. Német gyártmányú, LENZE szervomotorok, valamint szintén Németországban gyártott, integrált SICK fotószenzorok, a nyomtatott alapanyagok ellenőrzéséhez.
*4. Hidraulikus tekercsemelő, felszültségmentesítővel.
*5. Olasz gyártmányú, SELECTRA papírpálya-szélvágó.

SPECIFIKÁCIÓ

_